google-site-verification: google6b8ffa8aae2bdd1e.html

21 Ocak 2016 Perşembe

MISIR UNU MUCİZESİ İLE SİVİLCE İZLERİNE SON VERİN

Gözenekleriniz biraz daha geniş ise sivilce ve siyah nokta problemi ile yakından tanışıyorsunuzdur, büyük ihtimalle. Hele ki ergenlik döneminde çıkan sivilceler yok mu insanı çileden çıkartma noktasına getirir. Ergenlik dönemi biter sonrasında bir de sivilce izleri derdi insanı mahveder. Biri biter biri başlar. Ciddi anlamda bezdiren ve yıldıran bir problem olarak hayatımızı karartan sorunların başında gelir. Ancak tabi ki de her derdin bir dermanı da vardır, kâinatta. Her nimetin bir görevi, her sorunun bir çözümü vardır. Önemli olan sorununuzu tespit edip dermanınızı araştırarak uygulamaya geçmelisiniz. Tek derdinizin sivilce izleri olduğunu düşünelim ve ya da öyle olduğunu umalım ve gelelim sivilce izleri için mısır unu maskesi tarifine,




Öncelikle belirtelim ki mısır unu maskesi sadece sivilce izleri için değil birçok yüz, cilt probleminize çözüm olacak bir maskedir. Mesela güneş iziniz varsa, yara izleriniz varsa ya da siyah noktalardan şikâyetçi iseniz mısır unu maskesi peeling yapmış olur ve gözeneklerinizi sıkılaştırarak bu problemlerinizden kurtulmuş olursunuz. Ayrıca da mısır ununu normal de öğünlerinizde de tüketerek içerden de fayda sağlayarak cilt güzelliğinize de katkı sağlamış olursunuz. 

Malzemeler:
·         Mısır unu
·         Kil
·         Su
·         Krem
Malzemelerin hepsinden birer tatlı kaşığı bir kabın içine koyarak iyice karıştırın. Daha sonra ince bir tabaka halinde yüzünüze sürün. Daha sonra yaklaşık 15 dakika 20 dakika kadar maske kuruyana kadar bekleyin. Kurumuş olan maskeyi ılık su yardımı ile dairesel hareketlerle temizleyin.

1.       Çeri Domatesi & limon uygulaması

Mısır unu cildinizi ölü hücrelerden arındırarak temizleyecektir. Gözeneklerinizi de sıkılaştıracaktır. Maskeyi ılık su ile temizleyip peeling işlemini yaptıktan sonra çeri domatesi ortadan ikiye bölüm bir yarısını elinize alıp üzerine birkaç damla limon sıkın ve yüzünüzde gezdirin. Bir müddet bekledikten sonra yani kuruduktan sonra yüzünüzü yine ılık su ile temizleyin.


Sivilce izleri için maske tarifi uygulaması ardından çeri domates işlemini uygular iseniz yüzünüzde hem sivilce izleri geçecek hem de cildinizin renginde açılma olacaktır. 

Sadece bir tık :

0 yorum:

Yorum Gönder

 

kadıneli Copyright © 2015 | Türkçeleştirme: Karamsar Temalar