google-site-verification: google6b8ffa8aae2bdd1e.html

19 Ocak 2016 Salı

KADIN VE YAŞAM HAKKINDA HERŞEY



Dekorasyon, moda, güzellik ve bunlara benzer birçok konuda özellikle bayanların çeşitli fikirlere ve bilgi birikimine ihtiyacı olmaktadır. Bundan dolayı bu alanlarda bilgi ihtiyacı olan ya da çözüm arayışında olanlara soylubiri.blogspot.com adresi ile birlikte yardımcı olmaya çalışacağım. Uzun süredir birçok konu ile ilgili yaptığım araştırmalar, birikimler ve yazılarla bazen herhangi birinin yarasına merhem bazen de heyecanına ortak olmak için buluşacağız. Kaleme aldığım birçok yazı ile bu blogda fikirlerimi ve bilgilerimi siz değerli okurlar ile paylaşacağım.

Dekorasyon fikirleri 



Ev tüm insanların en önemli kalesidir. Evin düşündürdüğü anlam ve önem insanların yaşam alanları ile ilgili birçok fikir üreterek çeşitli dokunuşlar yapmalarını gerektirmiştir. Çoğu kişi güzel ve konforlu bir evde yaşamak ve kendi zevk ve tercihlerine göre o evi düzenlemek ister. Ancak bazı konularda ev içi veya dışı dekor ya da tadilatı yapılırken çeşitli ev dekorasyon fikirleri ihtiyacı duyulabilir. Bu ihtiyacı bu blogda yayınlayacağım yazılarla gidemeye çalışacağım.

Güzellik Sırları

Özellikle bayanların dekorasyon dışında ilgilendikleri diğer bir konu ise güzellik konusudur. Yüzlerinde bırakın bir sivilce çıkmasını herhangi bir kızarıklıktan bile rahatsızlık duyabilirler. Onları bu kadar mükemmel yapan da bu telaşlarıdır, zaten. Bu nedenle güzellik sırları yine bu blog da bayanların ve zaman zaman da erkeklerin yardımına koşacaktır.

Moda Takibi

En çok fikir ihtiyacı duyulan ve kişilerin duruşunu, vizyonunu etkileyen bir diğer konu da modadır. Bir insan hakkında ilk düşünceleri çoğu kişi ilk görüşte kafasının içinde oluşturmaktadır. Bundan dolayı dış görünüşüne önem veren ve moda ile iç içe olanlar için de güncel moda konuları ele alınarak şıklığınız pekiştirilecektir. Moda haberleri ve kombin tavsiyeleri ile bu alanda da elimden ve kalemimden gelen her şeyi yapacağım.


Sadece bir tık :

0 yorum:

Yorum Gönder

 

kadıneli Copyright © 2015 | Türkçeleştirme: Karamsar Temalar